ОСТАННІ НОВИНИ

Стан житлово-комунального господарства Львова недалекий від банкрутства

|

Стан житлово-комунального господарства Львова може опинитися на межі банкрутства, якщо міська влада оперативно не втрутиться в галузь – повідомив на сьогоднішньому засіданні міського виконавчого комітету заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник.

Відтак міський виконавчий комітет вирішив створити робочу групу, яка проаналізує ситуацію та виробить конкретні пропозиції покращення житлово-комунального господарства Львова.

„Схема житлового господарства є неефективною, її може покращити лише програма реформування, яку ми розробили” – наголосивв Ігор Базарник. На думку ж заступника міського голови з гуманітарних питань Ірини Романів, причиною нерівності розвитку підприємств у різних районах міста є те, що у Львові існують шість бюджетів.

Секретар ради Зеновій Сірик одним із варіантів покращення діяльності житлово-комунального господарства міста запропонував надати ЖЕКам автономію: „Нехай самостійно укладають з мешканцями договори, визначають штат працівників та встановлюють тарифи”.

Міський голова Львова Любомир Буняк вважає, що ситуація у житлово-комунальній сфері одинакова по всій Україні. „Покращити її зможе лише реформа на державному рівні. Мають прийнятися відповідні закони”, – заявив мер Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *