ОСТАННІ НОВИНИ

Арешт майна міськради – диверсія проти Буняка

|

«Арешт майна Львівської міськради, спричинений позовом скульпторів Сухорських, – політична диверсія проти Любомира Буняка», – таку думку висловили представники громадських організацій під час прес-конференції «Арешт майна Львівської міської ради, яке належить територіальній громаді Львова, спричинений позовом скульпторів Сухорських до виконкому Львівської міської ради про стягнення авторської винагороди за спорудження пам’ятника Т.Шевченку в Львові», яка відбулася сьогодні, 31 березня.

Голова політради ГО «Галицький вибір» Юрій Шухевич також підтримує таку думку. «Чому справу не розглядали протягом 12 років, а саме тепер? І чому сума виплати постійно росте? Це є політичне замовлення», – зазначив він.

У конференції взяли участь представники Львівської міської організації «Союз українок», Спілки політв’язнів, Ліги українських жінок.Представники громадських організацій Львова мають намір звернутися до Верховного Суду України з проханням з’ясувати ситуацію, що склалася у Львові, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *