ОСТАННІ НОВИНИ

Леонід Поляков провів стройовий огляд миротворців, що готуються до завершальної ротації в Ірак

|

Учора у військах Західного оперативного командування з одноденним робочим візитом перебував перший заступник міністра оборони України Леонід Поляков. Разом із командувачем військ ЗахОК та групою супроводжуючих генералів і офіцерів на плацу Центрального містечка Яворівського полігону він провів стройовий огляд миротворців, що готуються до завершальної ротації в Ірак, – повідомили у прес-центрі ЗахОК.


Леонід Поляков заслухав доповідь командира 81-ї тактичної групи генерал-майора Сергія Горошнікова щодо готовності військовослужбовців до виконання завдань за призначенням. Заступник міністра оборони зазначив, що «порівняно з попередньою ротацією, коли була бригада, зараз ми направляємо тактичну групу. Ми закладаємо підвалини майбутніх міждержавних відносин, відносин між Україною та Іраком. Саме в цьому ракурсі і потрібно дивитися на завдання цієї тактичної групи».

Леонід Поляков наголосив, що на останньому засіданні уряду було остаточно затверджено пропозиції щодо направлення наших миротворців на Голландські висоти. «Щодо інших регіонів світу, ми також оцінюємо наші можливості і будемо скеровувати миротворців, виходячи з наших національних інтересів. Адже це важливо – не лише дає суттєвий бойовий досвід, підвищує імідж нашої держави, але й забезпечує власну безпеку. Нові загрози – тероризм, дестабілізація і багато інших – краще випереджувати і протидіяти їм на відстані від нашої країни, а не чекати поки вони прийдуть до нас. А саме цим і займаються миротворці в тих державах, де виконують завдання з підтримки миру, – вони упереджують ці загрози…». Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *