ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник визначив дні прийому громадян керівниками ЛОДА

|

Петро Олійник затвердив графік особистого прийому громадян керівництвом облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ЛОДА. Відповідно до графіку, голова облдержадміністрації приймає кожен другий вівторок місяця. Прийомні дні першого заступника голови ОДА Мирослава Сеника, який корує питання ЖКГ, сільського господарства, надзвичайних ситуацій, паливно-енергетичного комплексу, транспорту і зв’язку припадають на 2-й та 3-й понеділок місяця.

Заступник голови ОДА Тарас Батенко, який відповідальний за питання внутрішньої політики, освіти, культури, релігії, міграції та інформації зустрічатиметься з громадянами області 1-й понеділок та 4-ту середу місяця.

1-а п’ятниця та 5-й понеділок – прийомні дні заступника голови ОДА Валерія П’ятака, який веде питання економіки, стратегії розвитку та інвестицій, фінансово-бюджетної політики, промисловості та переробної галузі АПК. Заступник голови ОДА Ярослав Пітко, у віданні якого питання соціальної і молодіжної політики, туризму, курортів і рекреації, медицини приймає у 2-й і 4-й четвер місяця. 1-й і 3-й вівторок – прийомні дні керівника апарату ОДА Володимира В’язівського, який займається правовими питаннями, а також питаннями кадрової політики та державної служби.

Відповідальність за організацію особистого прийому керівництвом облдержадміністарції покладено на працівників відділу роботи із зверненнями громадян ОДА. За особистий прийом керівника області Петра Олійника несе відповідальність начальник відділу Роман Хома, за організацію прийомів першого заступника голови ОДА Мирослава Сеника та керівника апарату Володимира В’язівського – заступник начальника відділу Оксана Коваль. Головний спеціаліст відділу Ярослава Остапчук відповідальна за особистий прийом заступника голови ОДА Тараса Батенка, головний спеціаліст відділу Любов Слука – за особистий прийом заступника голови ОДА Ярослава Пітка і провідний спеціаліст відділу Ольга Літвінова – за особистсий прийом заступника голови ОДА Валерія П’ятака.

Голова облдержадміністрації та його заступники приймають громадян з 11.00 до 20.00 згідно з графіком у кімнаті № 140. Відділ роботи із зверненнями громадян приймає щоденно з 9.00 до 18.00 (перерва з 13.00 до 13.45) за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 16, кімнати 260 і 261.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *