ОСТАННІ НОВИНИ

Васюник та Буца куруватимуть Львівську область від НСНУ

|

Іван Васюник та Богдан Буца призначені кураторами НСНУ на Львівщині, повідомив член політради партії, член ініціативної групи зі створення Львівської обласної організації НСНУ Валерій Калинюк. „Васюника призначено куратором по лінії президії НСНУ, а від політради та виконкому партії куратором призначено Богдана Буцу”, ? сказав Валерій Калинюк.

Валерій Калинюк повідомив, що визначено дату та місце проведення установчої конференції ЛОО НСНУ ? 9 квітня в актовому залі НУ „Львівська політехніка”. Ця інформація передана на узгодження до Києва. Сьогодні планується офіційно визначити склад оргкомітету установчої конференції ЛОО НСНУ, який буде передано на затвердження до Києва. Наразі ж до оргкомітету, окрім ряду членів політради НСНУ, формально входять обласні представники політичних суб’єктів, які брали участь в установчому з’їзді партії: партія „Солідарність”, ХСС, Молодіжна партія, партія „Єдність” та ГО ЗУзЮ. Проте представники ХСС та Молодіжної партії на Львівщині станом на сьогодні реально не приймаються активної участі у процесі творення обласної організації НСНУ, а голова ЛОО „Єдність” Роман Пак ще не визначився зі своєю партійністю, ? зазначив Валерій Калинюк.

Валерій Калинюк зазначив, що додатково до складу оргкомітету докооптовані від Самбора колишній політв’язень Зорян Попадюк, від Львова ? підприємець Олег Мандюк. Пропонується включити до складу оргкомітету ректора НУ „Львівська Політехніка” Рудавського та інші, повідомляє „Контекст-медіа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *