ОСТАННІ НОВИНИ

„ПОРА!” обіцяє більше професіоналізму

|

Сьогодні минає один рік з того дня, коли народилася Громадянська Кампанія «ПОРА!». За словами одного з її активістів Андрія Шевціва, наступний етап своєї діяльності „пористи” починають з новими принципами та гаслами.

Не відмовляючись від вуличних демонстрацій, „пористи” обіцяють сконцентрувати сили на тренінгах та семінарах. „Ми задекларували багато справ, які вимагають професіоналізму. Тому маємо бути компетентними у кожній сфері”, – пояснив А.Шевців.

Активіст ГК Олександр Неберикут наголосив, що „професійна „ПОРА!” тепер займеться реалізацією довгострокової мети – перебудовою громадянського суспільства. А допомагатиме їм у цьому концепція трикутника: влада-бізнес-суспільство.

Одночасно “пористи” не вбачають сенсу у поширені „ПОРИ!” за межі України. „Закордонна діяльність для нас поки що другорядна”, – додав Андрій Шевців.

Активісти не забули нагадти, що не мають нічого спільного з тими людьми, які під їхнім розкрученим брендом намагаються потрапити до Парламенту. Андрій Шевців також заявив, що не бачить реальних шансів у реєстрації партії „ПОРА!”.

Святкуючи однорічну діяльність, львівські пористи цієї ночі вирішили „згадати дитинство” – у місті з’явилися наліпки „Працюємо далі».

Урочисте відзначення річниці „ПОРИ!” відбудеться завтра в ґалереї «Дзиґа». У програмі святкування: показ фільму, представлення історії діяльності та планів на майбутнє. Початок о 19 годині. Пористи гостинно нагадали – „акредитовуватись не потрібно, просто прийдіть”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *