ОСТАННІ НОВИНИ

Приватний дитячий будинок на голандські кошти відкрили у Брюховичах

|

У Брюховичах відкрили перший в Львівській області приватний будинок дітей та одиноких матерів з дітьми “Хеврон”. Ініціювали його створення голандці. За словами начальника служби у справах неповолітніх Львівської обласної державної адміністрації Володимира Лиса, львів’яни сприяли лише документальному вирішенню питань та шукали бізнес-партнерів. На разі у будинку вже перебуває 5 хлопчиків і одна дівчинка з дитячого будинку № 1.

Проте до кінця року будинок буде укомплектовано на 25 місць. За дітьми, які перебуватимуть на повному матеріальному утриманні пильно стежитимуть вихователі.

Зараз, за словами Володимира Лиса, – це найкращий дитячий будинок. Оскільки кількість місць у будинку обмежена, то при відборі дітей-сиріт зважатимуть на їх талановитість, – зазначає Володимир Лис.

Діти не лише проживатимуть у будинку, але й вчитимуться та ходитимуть до музичної школи. Перші 3 роки голандська сторона буде оплачувати, як перебування дітей у будинку так і заробітню плату його працівникам, інформує “Львівська хвиля”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *