ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський виконком попросив допомоги у вищого керівницва держави

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні звернувся до Президента, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України з проханням терміново допомогти зняти арешт з усього майна територіальної громади Львова та скерувати компетентну комісію для перевірки діяльності судочинства у місті. Звернення також адресоване Міністру юстиції, Голові Верховного Суду, Генеральному прокурору України та Голові Львівської облдержадміністрації. Звернення подаємо повнотекстово:

„Шановний Вікторе Андрійовичу !

На даний час у м. Львові склалася критична ситуація, викликана необ’єктивним та упередженим здійсненням правосуддя судами загальної юрисдикції, господарськими судами та некваліфікованими діями державної виконавчої служби щодо органів місцевого самоврядування – Львівської міської ради, виконавчого комітету міської ради, міського голови та інших виконавчих структур та органів.


Суди постійно втручаються у невластиві їм функції, що є виключною компетенцією органів місцевого самоврядування у сфері земельних відносин, відчуження майна, тарифної політики, тощо. За період 2003-2004 років із загальної кількості розглянутих 8 329 справ за участю міської ради та її виконавчих органів з порушенням чинного законодавства вирішено не на користь міської ради 7 836 справ, що складає 94 відсотки.

Накладено арешт на все майно територіальної громади міста та рахунки Львівської міської ради. За останній рік така ситуація повторюється втретє. Робота органу місцевого самоврядування щодо забезпечення життєдіяльності міста заблокована. Наслідки такої ситуації для міста та його мешканців важко передбачити і оцінити.

Дії судових інстанцій та їх керівників ставлять під загрозу завоювання Помаранчевої революції та наміри Президента та уряду країни щодо досягнення цілей революції.

Такий стан справ із здійсненням правосуддя у м.Львові викликаний упередженим ставленням голови Апеляційного суду Государського В.Ф. та голови господарського апеляційного суду Мазовіти Б.С. до Львівської міської ради, виконкому та міського голови.

У зв”язку з вищенаведеним просимо терміново допомогти зняти арешт усього майна, що належить територіальній громаді м.Львова та скерувати компетентну комісію для перевірки діяльності судочинства у м.Львові з метою недопущення надзвичайного стану в місті, перегляду справ та приведення їх у відповідність до Законів та Конституції України”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *