ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко піде на вибори разом із УНП

|

Блок Юлії Тимошенко на парламентські вибори піде або сам, або вкупі з УНП, а соціалісти та аграрії підуть самостійно, заявив сьогодні під час зустрічі з журналістами у “Львівській газеті” президент НТКУ Тарас Стецьків. На його думку, екс-ПРП незабаром приєднається до НСНУ, а от щодо НРУ він сказати не може.

Водночас Тарас Стецьків розкритикував адміністративний спосіб створення пропрезидентської партії. На його переконання, це не дасть сподіваного результату під час наступних виборів до українського парламенту. “Я уже маю досвід створення партії адміністративним шляхом – це НДП і мені цього на все життя досить, але Ющенка мені переконати не вдалося” – сказав Тарас Стецьків. На його думку, робити ставку у створенні партії на губернаторів невиправдано – партію слід створювати знизу, органічно.

З іншого боку, Тарас Стецьків висловив здивування, що міністерство юстиції не зареєструвало у відведений законом термін партію “Пора”. На його думку, це робиться тому, що чинна влада бачить у “Порі” свого ймовірного конкурента. “Їм мали дати відповідь ще 24 березня, але цього не сталося. І якщо вони звернуться до суду, то спокійно цей суд виграють” – сказав Тарас Стецьків. За його словами, якщо затримка у реєстрації відбувається за чиєюсь вказівкою, то це чинну владу не красить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *