ОСТАННІ НОВИНИ

Українські митні кордони можуть розбудовувати за іноземні кошти

|

Не виключено, що українські митні кордони розбудовуватимуть за кошти іноземних фондів. Як повідомив під час спільної прес-конференції у Львові генеральний директор митної служби Республіки Польща Вєслав Чижович, польська сторона готова допомагати Україні у пошуках коштів для відкриття нових переходів за європейськими стандартами на відстані 35-40 кілометрів один від одного.


З цією метою, за словами Чижовича, Польща готова підтримати українців у бажанні використати кошти фонду „Тасіс” на облаштування кордонів. Окрім цього, Чижович зазнчив, що він має попередню інформацію про те, що канадці готові надати певні кошти, а також англійські фонди.

Голова Державної митної служби України Володимир Скомаровський наголосив, що вони готові разом поїхати за кордон, щоби знайти кошти на розбудову кордонів. Цьогоріч за його словами, з держбюджету мають виділити 43 мільйони гривень на розбудову митних переходів, проте цього не достатньо. „Є багато пропозицій, сьогодні нам подають руки країни, яку хочуть бачити облаштованими наші кордони” – вважає він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *