ОСТАННІ НОВИНИ

Продайте пам’ятник Шевченку та розблокуйте рахунки міської ради - Любомир Буняк

|

Міський голова Львова Любомир Буняк сьогодні на засіданні міського виконавчого комітету запропонував начальнику підрозділу примусового виконання судових рішень обласного управління юстиції Ігорю Шурготу продати пам’ятник Т. Шевченку та зняти арешт з майна та рахунків міської ради.

“Ви виконавча служба, отож виконуйте рішення суду. Я вам пропоную продати будь-яке майно міської ради, скажімо пам’ятник Шевченку або будинок, в якому працюєте», – заявив міський голова.

Рішення суду міські чиновники вважають абсурдним, і не погоджуються з тим, що арешт накладено на усі рахунки та все майно ради, а не на майно, яке б відповідало сумі боргу. Представник обласного управління юстиції Ігор Шургот пояснив, що вартість майна Львівської міської ради не конкретизована, тому суду довелося накласти арешт на усю власність.

Нагадаємо,на майно та рахунки Львівської міської ради знову накладено арешт відповідно до судового рішення за позовом скульпторів братів Сухорських – авторів пам’ятника Шевченку у Львові. Згідно судового рішення міськрада зобов’язана сплатити Сухорським більше 700 тисяч гривень.

Постанова про накладення арешту датована 1 березня. 5 березня постанова надійшла у міськраду, і у той же день міськрада направила скаргу до місцевого суду Галицького району. Однак, скарга досі залишається без розгляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *