ОСТАННІ НОВИНИ

Усі львівські боксери здобули перемоги

|

Учора на вечорі професійного боксу, який організувала промоутерська компанія «Зірки професійного боксу», усі львівські боксери отримали перемоги.

У бою-відкритті цього вечора львів’янин Юрій Золотов (вагова категорія до 66,7 кг) одноголосним рішенням суддів переміг естонського боксера Леонтія Ворончука у шестираундовому поєдинку. Практично весь бій Золотов провів в атаках і лише надзвичайна здатність естонця витримувати удари не дозволила львів’янину достроково здобути перемогу. Записки суддів показали рахунок 60:53, 60:52 та 60:52 на користь Золотова.

У цій же ваговій категорії свій поєдинок проводив ще один львів’янин Віктор Плотніков. Це був найкоротший поєдинок вечора: уже в першому раунді Плотніков потужними ударами нокаутував свого суперника білоруса Дмитра Стрижанова, котрий до цього поєдинку не зазнав жодної поразки.

Найважчий поєдинок довелося провести Василю Кондору (вагова категорія до 79,3 кг). Грузин Давид Джиджилава хоча й проводив бій другим номером, проте постійно турбував Кондора потужними ударами як в корпус, так і в голову. Лише більша кількість точних ударів дозволила Кондору перемогти у двобої. Судді встановили такий рахунок: 59:55, 59:54, 57:57 на користь львів’янина.

Дніпропетровський суперважковаговик Віталій Григор’єв, котрий захищає кольори львівського БК «Гетьман», технічним нокаутом у другому раунді переміг естонця Валерія Семишкурова. Незважаючи на те, що бій розпочався практично рівно, уже в другій половині першого раунду Григор’єв ударами в корпус двічі послав естонця в нокдаун. А на самому початку другої трихвилинки рефері, через нездатність Семишкурова продовжувати боксувати, присудив перемогу українцеві, повідломляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *