ОСТАННІ НОВИНИ

Місячник благоустрою проходитиме на Львівщині

|

Місячник благоустрою проходитиме на Львівщині з 1 до 30 квітня, а 16 квітня відзначатимуть День довкілля, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Голова облдержадміністрації Петро Олійник підписав 21 березня розпорядження, яким доручив провести День довкілля з виконанням комплексу заходів, спрямованих на оздоровлення екологічної ситуації в регіоні, поширення, пропаганду та популяризацію екологічних знань та місячник благоустрою територій населених пунктів області.

Розпорядженням створено обласний оргкомітет для підготовки та проведення Дня довкілля та місячника благоустрою та затверджено його склад. Керівник оргкомітету – перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Сеник, його заступники – в. о. начальника управління житлово-комунального господарства ОДА Андрій Ковальчук та начальник держуправління екології та природних ресурсів в Львівській області Богдан Преснер.

Петро Олійник зобов’язав голів райдержадміністрацій та міських голів міст обласного значення, керівників організацій та підприємств до 25 березня створити відповідні територіальні робочі групи в населених пунктах, на підприємствах, організаціях та установах, залучивши до них представників громадсько-політичних організацій.

Організувати та провести конкурс на краще село, місто та район доручено оргкомітетові та головам райдержадміністрацій. Критерії оцінювання – кількість учасників, які взяли участь у заходах місячника благоустрою, протяжність відремонтованих доріг та тротуарів, довжина територій впорядкованих парків, насадження дерев, очищення водоймищ, кількість ліквідованих несанкціонованих сміттєзвалищ.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Сеника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *