ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк подаватиме апеляцію на програний Кендзьору суд

|

Любомир Буняк подаватиме апеляцію на судове рішення місцевого суду, яке визнало його винним у наданні моральної шкоди народному депутатові Ярославу Кендзьору і зобов’язало його принести вибачення на сесії міської ради та сплатити Кендзьору 50 тисяч гривень компенсації. Про це повідомив начальник юридичного відділу міської ради Василь Фіголь.

За словами В.Фіголя, юристи міськради вважають, що жодних протиправних дій міський голова не вчинив, і жодної моральної шкоди позивачу не завдав.

Любомир Буняк з задоволення повторив журналістам слова, сказані їм свого часу у сесійній залі, які викликали гнів Ярослава Кендзьора: „Я нікому в цьому залі не дозволю баламутити депутатів міськради, навіть народним депутатам-спортсменам, колишнім агентам КДБ”.

„Якщо хтось сам себе ідентифікує з агентом КДБ, то в чому тут моя вина” – запитав Буняк.

Як повідомив Василь Фіголь, позивач мотивував судовий позов тим, що свого часу одна з львівських газет оприлюднила довідку з архівів КДБ, в якій фігурував Ярослав Кендзьор під оперативним псевдонімом „Спортсмен”.

Любомир Буняк також заявив, що він подавав зустрічний позов на Ярослава Кендзьора, однак його заяву чомусь направили у Пустомитівський районний суд, де вона і „вмерла”.

Мер вважає, що суд упереджено поставився до нього, вважаючи причиною цього особистий конфлікт з головою Апеляційного суду Львівської області Валентином Государським. „Кендзьор сам був здивований, як швидко була вирішена справа на його користь”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *