ОСТАННІ НОВИНИ

Делегат німецької економіки Карін Рау завтра спілкуватиметься з львівськими журналістами

|

Голова облдержадміністрації Петро Олійник, делегат німецької економіки в Україні Карін Рау, а також радник з питань економіки Надзвичайного та Повноважного Посла Федеративної Республіки Німеччини в Україні Ульріх Груненберг завтра о 17 годині у приміщенні “Віденської кав’ярні” відповідатимуть на питання журналістів щодо офіційного відкриття Львівського регіонального представництва Бюро Делегата німецької економіки в Україні – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Бюро Делегата німецької економіки в Україні розпочало свою діяльність у 1993 році на підставі українсько-німецької міжурядової угоди, що була підписана під час державного візиту в Україну Канцлера ФРН Гельмута Коля.

Бюро проводить свою діяльність у тісному співробітництві з Посольством ФРН у Києві і не спрямовує її на отримання прибутку. Для українських партнерів свої послуги Бюро надає безкоштовно. Фінансування діяльності Бюро здійснюється за рахунок коштів Асоціації Торгово – Промислових палат Німеччини.

У якості Делегата пані Карін РАУ було представлено Президенту України та Прем’єр – міністру України особисто Канцлером ФРН у 1993 році.

Головні напрями діяльності Бюро полягають у наданні практичної допомоги суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності як у Німеччині, так і в Україні.

Львівське регіональне представництво Бюро Делегата німецької економіки розташоване за адресою: вул. Театральна 6/1а.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *