ОСТАННІ НОВИНИ

На наступній сесії міськради депутатам представлять “оновлений” генплан

|

У Державному інституті проектування міст „Містопроект” відбулось засідання депутатської комісії та авторів „Концепції розвитку міста” щодо корегування генерального плану Львова – повідомляє прес-служба ЛОО партії „Наша Україна”.

Депутатам та розробникам генплану таки вдалося домовитися про те, що питання концепції розвитку міста буде розглядатись на наступній сесії Львівської міської ради, однак з врахуванням думок та побажань депутатів міської ради. Зокрема, депутатам запропонують затвердити концепцію генерального плану, який повинен обмежити стихійну забудову міста. Генплан також мають відредагувати на зразок європейських генеральних планів.

На думку співголови фракції „Наша Україна” у Львівській міській раді, члена комісії Андря Стецьківа, при розробці генплану слід відмовитись від старих принципів та методів. ”Генеральний план це не тільки схема доріг і будинків, це має бути своєрідний бізнес-план розвитку міста на 25 років” – вважає А.Стецьків.

Нагадаємо, Львівська міська рада на пленарному засіданні 14-ї сесії, що відбулося 10 березня, не затвердила Концепції розвитку міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *