ОСТАННІ НОВИНИ

Провели турнір з міні-футболу на підтримку київського «Динамо»

|

Учора у Стрийському парку відбувся турнір з міні-футболу на підтримку київського «Динамо». Організатором турніру виступили молодіжна громадська організація СВІМ (Система воєнізованих ігор молоді). Акція відбулася за сприяння народного депутата України Ігоря Шурми та ЛОО СДПУ(О) – повідомила прес-служба ЛОО СДПУ(О).


Відкрив турнір Ігор Шурма. Привітавши юних спортсменів, він наголосив, що в кінці 80-х – на початку 90-х київське «Динамо», яке тоді ледь животіло, нікого не цікавило, а тепер, коли клуб став візитною карткою України, відразу знайшлися ті, хто хотів би привласнити результати копіткої багаторічної роботи. За його словами, той правовий нігілізм, під пресинг котрого зараз потрапило «Динамо», може врешті-решт призвести до того, що Україна втратить один із провідних футбольних клубів.


«Особливо насторожує те, що на клуб претендує російський олігарх», – зазначив керівник СВІМу Назар Дума. – Свімери ж щиро і віддано вболівають за «Динамо» і вірять, що його гравці, попри все, і надалі демонструватимуть видовищний та результативний футбол, за який ми усі так любимо киян. Власне, нинішній турнір тому яскраве свідчення і хотілося, щоб нарешті це зрозуміла нова влада».


У турнірі взяло участь маже два десятки свімерських команд, які були розподілені на дві вікові групи: до 16 років і старша група. Відповідно переможцями стали команда свімерського загону імені Грінченка та команда «Брюховичі-2». Усім призерам Ігор Шурма вручив м’ячі, комплекти футбольної форми. Та найбільше захоплення викликали шарфи із символікою київського «Динамо», а також клубні календарі з вітальними словами від президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *