ОСТАННІ НОВИНИ

«Оптіма-Інвест» організовує емісію облігацій для видавництва “Школярик”

|

Компанія «Оптіма-Інвест» проводить випуск облігацій ТзОВ «Видавництво «Школярик» (м. Тернопіль) на суму 5 млн. грн. – рішення про проведення емісії зафіксоване в угоді, підписаній 16 березня 2005 р. у Львові, зазначено в офіційному повідомленні компанії “Оптіма-інвест”.

Для «Оптіма-Інвест це вже третя емісія. «У жовтні 2004 ми організували емісію ТК «Інтермаркет» на 10 млн. грн., а на початку цього року оголосили про випуск облігацій ТзОВ «Укртехнофос», (м. Рівне) – говорить директор «Оптіма-Інвест» Андрій Дрібнюк, – тепер ось підписали угоду ще з видавництвом «Школярик». Облігаційні запозичення стають нормою для успішних компаній Заходу України».

Емітент, ТзОВ «Видавництво «Школярик» (м. Тернопіль) є одним з найбільших українських виробників зошитів, альбомів, щоденників, блокнотів офісного та шкільного призначення. Дилерська мережа компанії нараховує 28 партнерів в усіх регіонах України, а з 2004 року «Школярик» є офiцiйним ексклюзивним лiцензiатом компанії «The Walt Disney Company».

За попередній рік «Видавництво «Школярик» реалізувало 110 млн. штук зошитів, частка компанії на українському ринку досягла 20%. Директор компанії Володимир Головач зазначив: «Ми твердо закріпилися на українському ринку і з початку 2005 р. «Школярик» активно розвиватиме експортну складову бізнесу. Емісія облігацій дасть можливість поповнити обігові кошти і полегшити нам виконання експортних контрактів.»

Основні параметри емісії:

Обсяг випуску 5’000’000,00 (п’ять мільйонів гривень) грн.

Форма випуску Бездокументарна

Номінал однієї облігації 1000,00 (Одна тисяча гривень) грн.

Термін обігу 3 роки

Дата початку обігу 09 червня 2005 року

Термін розміщення 180 днів

Кількість купонних періодів 12 (дванадцять)

Тривалість купонного періоду 91 день

Відсоткова ставка (річних) на перший – четвертий купонні періоди – 18 %;на наступні (5-8) купонні періоди – визначається емітентом в залежності від ринкової ситуації)

Оферта Річна

Дата повідомлення про встановлення відсоткової ставки на 5-12 купонні періоди за 45 днів до закінчення 4-го купонного періодуза 45 днів до закінчення 8-го купонного періоду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *