ОСТАННІ НОВИНИ

Під час фестивалю пісень Білозора та Івасюка презентуватимуть компакт-диски Білозора

|

Про проведення фестивалю пісень Ігоря Білозора та Володимира Івасюка „Музика весни” розповіли сьогодні журналістам під час прес-конференції його організатори.

Під час фестивалю заплановане проведення двох концертів за участю заслужених та народних артистів України – 24 березня у приміщенні Львівської філармонії, присвячений виключно Ігорю Білозору, та 26 березня концерт творчості Ігоря Білозора та Володимира Івасюка у театрі ім Марії Заньковецької. Обидва концерти розпочинаються о 18 годині, орієнтовна вартість квитків від 10 до 20 гривень. Очікується, що участь у них візьме народний артист України, Міністр культури і мистецтв України Оксана Білозір.

Організатори фестивалю, а саме президент фонду „Перевесло” Мирон Михайляк, художній керівник фестивалю, заслужений артист України Мар’ян Шуневич, директор і художній керівник Львівської філармонії Сергій Бурко, директор благодійного фонду ім. Ігоря Білозора Юрій Кедринський та продюсер компакт-дисків музики Ігоря Білозора Андрій Віхоть повідомили, що у рамках фестивалю запланована презентація компакт-дисків інструментальної музики Ігоря Білозора. Крім цього до Дня народження Білозора Укрпошта виготовила ювілейні марки, урочисте погашення яких вадбудеться у приміщенні Головної пошти.

Крім учасників, які зазначені в афішах, участь у фестивалі візьмуть Львівська капела „Трембіта”, дитячі колективи з Радехівської музичної школи ім. Ігоря Білозора та Львівського центру творчості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *