ОСТАННІ НОВИНИ

У працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення в неділю свято

|

Цієї неділі працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування відзначатимуть свій професійний день. У зв’язку з цим начальник управління з питань координації сфери торгівлі та послуг ЛОДА привітав усіх працівників галузі та розповів про здобутки за минулий рік – повідомляє прес-служба ЛОДА.

За інформацією Ярослава Пелиховського, за минулий рік у сфері побутового обслуговування населення області введено в експлуатацію 142 об’єкти побуту та створено 595 робочих місць. Вагомий внесок в розвиток сфери побуту області вносить Львівська регіональна господарська спілка “Львівоблсервіс”, яка об’єднує біля 120 підприємств побуту. Плідно працює обласна громадська організація “Спілка перукарів Львівщини”.

Підтвердженням високого професійного рівня працівників галузі побутового обслуговування населення є відзнаки та нагороди. Так, почесними грамотами Львівської облдержадміністрації за багаторічну та добросовісну працю нагороджено 10 кращих працівників галузі, 8 – нагрудним знаком “Відмінник служби побуту України”.


Дане свято відзначається щороку в березні відповідно до Указу Президента України від 19.05.1995 року №385/95.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *