ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура дозволила представникам УТОСу виламувати двері у власному офісі

|

Сьогодні новообрана голова Львівської первинної територіальної організації УТОС Оксана Потимко разом з представниками правління та ревізійної комісії ПТО УТОС, бухгалтерії підприємства, членами обласної ревізійної комісії та правоохоронцями виламуватимуть двері в складському та офісному приміщеннях ПТО УТОС. Про це повідомила О.Потимко.

За її словами, учора прокуратура Галицького району м. Львова дала представникам ПТО УТОС дозвіл на проведення вищезазначених дій. «Ми хочемо провести інвентаризацію складу та офісу, а попередній голова ПТО УТОС не залишив нам іншого вибору, окрім виламування дверей, змінивши усі замки в Товаристві», – зазначила О.Потимко у коментарі кореспонденту Західної інформаційної корпорації.

Довідка: 15 березня цього року на зборах Львівської ПТО УТОС було обрано нового голову Товариства – Оксану Потимко.Від листопада 2001 року Львівську ТПО УТОС очолював Віталій Бенько. Його конфлікти із членами Товариства почались 2002 року. Більшість «утосівців» переконана, що саме В.Бенько розкрадав кошти, що надходили на рахунки Товариства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *