ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО ХДС цікавиться діяльністю обласного управління земельних ресурсів

|

Львівська обласна організація партії Християнсько-Демократичний Союз скерувала офіційний запит голові Львівської обласної державної адміністрації Петру Олійнику щодо деяких аспектів діяльності Львівського обласного управління земельних ресурсів. Подаємо текст повідомлення, який розповсюдила прес-служба організації:


„Сьогодні до органів виконавчої влади прикута увага мільйонів громадян країни. Обравши Президентом України В.Ющенка, люди обрали надію. Вони вірять, що влада на місцях буде достойно представляти Главу Держави, захищати права та інтереси звичайних громадян.


Однак, значна частина державних службовців усіх рангів перетворила роботу в органах влади у, образно кажучи, приватний бізнес. Багато хто використовує державні матеріальні та фінансові ресурси неефективно, нераціонально та неекономно, для самореклами і збагачення. Немало чиновників забули що таке мораль і етика поведінки.

У багатьох людей виникає немало запитань і щодо діяльності Львівського обласного управління земельних ресурсів. На думку ХДС воно працює не прозоро, без належного інформування громадськості про свою діяльність. Складається враження, що найбільшим його досягненням є облаштування величезної (на всю довжину фасаду будівлі) зовнішньої реклами управління (у вигляді напису назви управління) на адмінбудинку (пр. Чорновола, 4), де розміщується ЛОУЗР. На думку ЛОО ХДС затрати на виготовлення цієї реклами є досить значними. Крім цього, в темну пору доби витрачається немало електроенергії на освітлення реклами. ЛОУЗР не є комерційною структурою чи фірмою, яку необхідно рекламувати. Все це свідчить про нескромність та марнотратство.

У зв’язку з вищенаведеним Львівська обласна організація Християнсько-Демократичної партії України просить голову облдержадміністрації повідомити наступне: хто приймав рішення про розміщення інформаційного напису ЛОУЗР на адмінбудинку за адресою м. Львів, пр. Чорновола 4. та чим викликана така необхідність?; скільки коштувало виготовлення та розміщення згаданого напису?;хто був виконавцем робіт із його виготовлення та розміщення? Та у скільки обходиться утримання та щоденне освітлення напису?. Яка економічна доцільність встановлення напису ЛОУЗР?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *