ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський бізнес хоче реформувати митні правила

|

Учора, 14 березня, у приміщенні ресторану «Шекспір» відбувся «круглий стіл» «Контрабанді – стоп, бізнесу – так!», під час якого обговорили реформування митних правил. В обговоренні взяли участь заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак, депутат Львівської міської ради Володимир Заболотовський, представники від Західної регіональної митниці та митні брокери. Організатором «круглого столу» виступила громадська організація «Пора-90».

Під час зустрічі представник комітету підприємців Львівщини зазначив, що на митницях була контрабанда 2-х рівнів: низький – коли контрабанду перевозили на територію України і її ніхто не бачив, і високий – коли контрабанду всі бачили і пропускали через український кордон.

Організатор «круглого столу», голова ГО «Пора-90» Андрій Рожнятовський зазначив, що « 4 березня ми вже подавали на розгляд ВРУ законопроект «Про внесення змін до митного тарифу України», проте за нього проголосувало 215 народних депутатів. Жоден з депутатів не проголосував проти законопроекту чи утримався, а не голосували 202 депутати. Основну блокаду для цього законопроекту створили депутати з СДПУ (О) та комуністи».

Андрій Рожнятовський поінформував, що його організація має намір 15 березня вдруге поставити на голосування цей законопроект, сподіваючись, що зміни у митних правилах все-таки відбудуться, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *