ОСТАННІ НОВИНИ

Відсутній доїзд до 65 населених пунктів області

|

Станом на сьогоднішній ранок через снігопади та сильні хуртовини проїзд по дорогах місцевого значення у багатьох районах області залишається ускладненим проїзд по автодорогах державного значення забезпеченой. Досі неможливо доїхати до 65 населених пунктів в 11 районах області- повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області.

Так немає можливості доїхати автотранспортом у: 17 н.п. – Бродівського району, 11 -Перемишлянського району,8 – Радехівського району, 5 – Золочівського району, 5 – Жидачівського району, 5 – Старосамбірського району, 3 – Дрогобицького району,3 – Пустомитівського району, 3 – Турківського району, 3 – Стрийського району, 2 – Городоцького району. Протягом учорашньогго дня було відновлено доїзд до 50 населених пунктів в 12 районах області.

Всього для прибирання снігу залучено на території Львівської області 295 одиниць техніки та 2733 осіб, у тому числі від Львівоблавтодору 176 одиниць техніки та 270 осіб, від МНС України 18 од. техніки та 21 особу.

Дороги місцевого значення, сільські райони, під’їзди до населених пунктів, вулиці в населених пунктах розчищаються власними силами сільських громад, залучається транспорт фермерських господарств та приватного сектору, протен кількість техніки від них недостатня, що, власне, не дозволяє оперативно відновити доїзд до населених пунктів. Загалом, з 7 березня Головне управління МНС України та його пожежно-рятувальні підрозділи в районах (містах) області працюють в режимі підвищеної готовності. Для організації робіт по забезпеченню проїзду на дорогах державного і регіонального значення та відновлення доїзду до населених пунктів, надання при необхідності невідкладної допомоги людям, що опинилися в заторах та їх обігріву у всіх районах області працюють оперативні групи пожежно-рятувальних підрозділів.

За інформацією Львівського обласного центру з гідрометеорології на території області очікується хмарна погода без істотних опадів, лише вранці та вдень місцями невеликі опади. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі -2…-7 градусів морозу, в горах подекуди -7…-13 градусів морозу, вдень -1…+6 градусів тепла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *