ОСТАННІ НОВИНИ

Учні Львівщини перемогли у міжнародному конкурсі „На прикордонні”

|

Нещодавно у приміщенні Спілки післягімназійних шкіл ім. 8-го Бидгоского Піхотного Полку в місті Грабовєц Люблінського воєводства відбувся І Міжнародний конкурс з англійської мови «На прикордонні», в якому взяли участь 48 учнів шкіл Люблінського воєводства, Львівської та Волинської областей. Як повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на заступника начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Богдану Біляк, усі призові місця було виборено учасниками від Львівської області.


Звання Лауреата надавалося учаснику, котрий отримав щонайменше 80% від максимально можливих балів. Всі учасники конкурсу від Львівської області отримали пропозицію навчатись у Волинському інституті економіки і маркетингу в місті Луцьк з 10-ти відсотковою знижкою оплати за навчання, оскільки відповіли на більше, ніж 85% завдань правильно.


Конкурс відбувся під патронатом Маршалека Любельського воєводства, куратора освіти в Любліні, старости Замостського повіту та за підтримки Генерального консульства України у Любліні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *