ОСТАННІ НОВИНИ

Старі таксофони і напівкабіни замінюватимуть

|

До кінця березня Львівська філія ВАТ “Укртелеком” планує провести ряд заходів, які спрямовані на покращення якості зв’язку та розвиток телекомунікаційної галузі в області. Зокрема, буде модернізовано та впроваджено нові цифрові системи передачі, поступово проводитимуть заміну повітряних ліній зв’язку на кабельні, на міських мережах області впроваджуватиметься компресорно-сигнальні пристрої (КСУ-30). У Львові планується замінити таксофони типу АМТ-69 на ТК-101, а також поступово замінити старі напівкабіни на нові – повідомляє прес-центр Львівсьької філії ВАТ „Укртелеком”.

Щодо будівництва та розширення нових АТС, то цього місяця номерною ємністю на 512 номерів поповняться АТС-251 у Львові, а також АТС міста Золочева на 250 номерів. Відтак, згідно плану на перший квартал 2005 року, буде завершено реконструкція сільських АТС типу ЄС-11.


На стадії розвитку перебуває і послуга ADSL. Тож на АТС міста поступово здійснюється будівництво вузлів ADSL. Нагадаємо, що це будівництво суттєво розширить спектр послуг для користувачів Інтернет, а зокрема для корпоративних клієнтів, для яких пропозиції будуть вельми привабливими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *