ОСТАННІ НОВИНИ

КУН йтиме на вибори самостійно або блокуватиметься

|

Під час головного проводу Конгресу українських націоналістів, який нещодавно відбувся у Києві, було прийнято рішення про те, що партія йтиме на вибори самостійно. „Ми залишимося під брендом „Нашої Украаїни” будемо з ними співпрацювати, але як політична партія готуємося йти на вибори самостійно” – повідомив сьогодні під час прес-конференції голова ЛОО КУН Михайло Вовк.

Водночас, М. Вовк наголосив, що вони отові об’єднатися з організаціями націоналістичного спрямування. За його словами, на Львівщині це буде НРУ, йдуть переговори й з партією „Народний союз „Українці!”, з ветеранськими організаціями та з керівництвом обласного осередку УНП.

Щодо новоствореної партії „Народний союз „Наша Україна”, то М. Вовк вважає – „це добра пропозиція”. Проте, на його думку, всередині партії мали б прийняти рішення про люстрацію, оскільки „багато лідерів, які будуть в районах мають бути відомі людям і повинні мати чисте майбутнє”, проте „є люди, які попердньо вели активну боротьбу проти нашоукраїнців” – наголосив він. М. Вовк також має засторогу через створення партії людьми, які намагаються будувати собі кар’єру через членство у партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *