ОСТАННІ НОВИНИ

Три пожежі за добу

|

Учора в селі Сидинівка Бродівського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку. Вогнем знищено дах на площі 50 квадратних метрів та перекриття на площі 10 квадратних метрів. Орієнтовні прямі збитки – 2 000 грн., врятовано майно на суму – 10 000 грн. Як повідомляє прес-центр ГУ МНС у Львівській області, причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря.

У Дрогобичі по вулиці Б. Лепкого, 1 внаслідок необережності при курінні виникла пожежа в металевій будівлі, яка належить комунальному підприємству „Дрогобицький міський парк культури”. Вогнем знищено садово-городній інвентар та пошкоджено будівлю. Врятовано дві будівлі на суму – 60 000 грн. А у селі Новосілка Золочівського району через коротке замикання в елактромережі виникла пожежа в цегляній господарській будівлі. Знищено дах та перекриття, орієнтовні прямі збитки – 1 000 грн.

Згідно оперативних даних протягом минулої доби зареєстровано три пожежі, орієнтовні збитки від яких становлять 12 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *