ОСТАННІ НОВИНИ

Рухи сядуть за стіл переговорів

|

“Усі керівники партій, які прийняли рішення не входити до “Народного Союзу Наша Україна”, зокрема УНП і НРУ, найближчими днями будуть за столом переговорів”, – запевнив голова Виконкому партії Юрій Єхануров.


Коментуючи можливість самостійної перемоги цих партій на виборах 2006 року, він сказав, що “не бачить там серйозної перспективи”.
Голова Ради партії Роман Безсмертний додав, що він “мріяв би, щоб Рухи знайшли спільну платформу і ввійшли би в нову партію”. “Якщо ж ні – що ж, кожен вибрав свою долю”, – заявив він.


Безсмертний наголосив, що ніхто не вів агітаційної роботи серед тих членів УНП і НРУ, які вийшли сьогодні з цих партій. “Ми говорили Костенку, щоб він особисто вирішував ці проблеми. Ніхто сюди не втручався”, – запевнив він.


За словами Безсмертного, в Раду ввійшла частина представників партій, які готові до розпуску і входження до нової партії. Це, зокрема, “Єдність”, “Відродження”, “Соціальна справедливість”, Партія захисників вітчизни. ПРП також готова приєднатися до процесу розбудови “Народного Союзу Наша Україна”, підкреслив він.
www.razom.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *