ОСТАННІ НОВИНИ

Визначені напрями врегулювання міграційних процесів

|

Сьогодні відбулась зустріч в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослава Пітка з представниками Міжнародної організації з міграції в Україні, під час якої обговорювали сучасний стан міграційних процесів та їх моніторинг, про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Львівська область задіяна у реалізацію міжнародного проекту „Удосконалення управління міграційними процесами в Україні”, результатом якого має стати врегулювання міграційних процесів у західному регіоні загалом та на Львівщині зокрема, налагодження співпраці з сусідніми європейськими країнами у цьому напрямку.

Під час зустрічі визначили пріоритетні напрями врегулювання міграційних процесів, а саме винесення самої проблеми на законодавчий рівень, розробка механізму визначення масштабів нелегальної трудової міграції, легалізація підприємств-посередників у працевлаштуванні на роботу за кордоном, затвердження заходів соціального захисту трудових мігрантів закордоном, протидія торгівлі людьми тощо.

У зустрічі взяли участь представники Імміграційної служби, Федеральної поліції, Департаменту у справах шукачів притулку Бельгії, Бюро прикордонної поліції Словаччини, Департаменту у справах іноземців та Департаменту з питань імміграції та натуралізації Міністерства внутрішніх справ Угорщини, а також посадові особи Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *