ОСТАННІ НОВИНИ

Склярський спростовує звинувачення Кужелюка

|

Виконуючий обов’язки заступника міського голови з питань інженерного будівництва та колишній керівник „Львівводоканалу“ Василь Склярський вважає звинувачення УНП проти „Львіводоканалу” надуманими та дилетантськими. На його думку, сьогодні йде тотальна політична спекуляція проти міського голови та його команди. Про це він особисто заявив на сьогоднішній прес-конференції.

На думку пана Склярського, говорити про нарощення боргів „Львівводоканалу”, як мінімум, недоречно. А відтак він представив журналістам цифри, які характеризують фінансовий стан підприємства. Зокрема, В.Склярський заявив, що з жовтня 2002 року і до сьогодні за спожиту електроенергію „Львівводоканал” розраховується стовідсотково, ба навіть погашує борги попередніх років. А втрати води у минулому році скоротилися до 37,3% проти 42% у 2002 році.

„Щодо 27 мільйонів, які підприємство заборгувало по податках, то вони справді є. Але вина в цьому податкової, бо саме вона накручує суму наших боргів. Відтак цифру можна скоротити у два рази”,- заявив В.Склярський. За його словами, податкова не раз виставляла водоканалу абсурдні позови, „змушуючи платити навіть за дощ”. Тому екс-керівник львівського водоканалу зі свого боку заявляє, що до банкрутства підприємтво хоче девести саме податкова.

Нагадаємо, 23 лютого на прес-конференції Юрій Кужелюк заявив, що комунальне підприємство „Львівводоканал” фактично є банкрутом і наразі ніхто не робить спроб стабілізувати його роботу. На його думку, підприємство діє за типовою радянською схемою економіки – коли витрати ростуть, а доходи падають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *