ОСТАННІ НОВИНИ

Кілька об’єктів області звільнятимуть від сплати податків

|

Учора відбулось засідання Комісії з регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою під головуванням Ярослава Янишина. Члени комісії та запрошені обласні депутати розглянули сім питань, три з яких стосувались звільнення від сплати земельного податку у 2005 році: 7 виправних колоній, підприємства „Львівський державний авіаремонтний завод“ та навчально-реабілітаційного центру „Джерело“ – повідомляє прес-служба облради.

Ці питання депутати погодили і вирішили передати до розгляду у бюджетній та податковій комісіях облради. Після відповідних рекомендацій Комісія винесе їх на розгляд сесії. Ще два питання стосувались відведення земельних ділянок для приватного підприємства „ВІТ“ (під розробку вапнякового кар’єру на землях Городоцької міськради) та ДП „Перлина ТзОВ „Саланг-Сервіс“ (для облаштування джерела мінеральної води і будівництва необхідних споруд на території Дрогобицького району).

Комісія також винесе на розгляд сесії облради проект зміни межі с.Наварія Пустомитівського району (планується включити до складу села ще 295, 58 га – земля, установи, промислові підприємства, транспорт, присадибні ділянки тощо).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *