ОСТАННІ НОВИНИ

Судове засідання за позовом Кендзьора до Буняка не відбулося

|

Міський голова Львова Любомир Буняк вимагає об’єднати два судових процеси в один: позов народного депутата України, голови ЛКО НРУ Ярослава Кендзьора до Любомира Буняка на захист честі, гідності та ділової репутації та позов Любомира Буняка до Ярослава Кендзьора на захист честі, гідності та ділової репутації. Внаслідок відповідної заяви міського голови до голови Апеляційного суду України Валентина Государського судове засідання, призначене на сьогодні у Франківському місцевому суді Львова за позовом Ярослава Кендзьора до Любомира Буняка на захист честі, гідності та ділової репутації не відбулося – про це Західній інформаційній корпорації повідомив Ярослав Кендзьор.

За словами народного депутата, 21 березня суддя Франківського місцевого суду Львова Світлана Марк’янова розгляне можливість об’єднання судових процесів. „Я вважаю, що підстав об’єднувати два судових позови немає“, – наголосив Ярослав Кендзьор.

Довідка ЗІКу: 14 листопада 2002 року під час засідання сесії Львівської міської ради міський голова Львова Любомир Буняк обізвав народного депутата України Я.Кендзьора „колишнім кагебістом, який баламутить депутатів міської ради“. Я.Кендзьор вимагає від мера Львова привселюдного вибачення під час засідання сесії та 100 тис. грн. компенсації моральної шкоди.

У вересні 2003 року Любомир Буняк подав позов до Пустомитівського районного суду Львова на захист честі, гідності та ділової репутації до Ярослава Кендзьора за те, що на одній з прес-конференцій народний депутат сказав: „Найбільшою трагедією Львова за часи незалежності стало те, що громада Львова обрала міським головою Любомира Буняка. Міський голова Львова вимагає від Ярослава Кендзьора 1 грн. компенсації моральної шкоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *