ОСТАННІ НОВИНИ

КРУ у Львівській області минулого року виявило фінансові порушення на 1075 підприємствах

|

Працівники Контрольно-ревізійного управління у Львівській області у 2004 році виявили фінансові порушення на 1075-ти підприємствах, в установах і організаціях, ― повідомила прес-служба КРУ у Львівській області.

Серед фінансових порушень 8 мільйонів гривень – недоотримання фінансових ресурсів, понад 17,6 мільйона гривень фінансових порушень, що призвели до збитків, та більше 651 мільйона інших порушень фінансової дисципліни (тобто на цю суму попереджено порушень у майбутньому).

Внаслідок заходів, вжитих Службою за матеріалами ревізій і перевірок, надійшло за призначенням 4,7 мільйона гривень, відшкодовано фінансових втрат і поновлено матеріальних ресурсів на 13,8 мільйона гривень усунуто інших порушень фінансової дисципліни – на 646,5 мільйона гривень.

Загалом до правоохоронних органів передано матеріали 701 ревізії (перевірки) на загальну суму 16,5 мільйона гривень. За переданими матеріалами порушено 78 кримінальних справ, з них 9 – за порушення бюджетного законодавства. Притягнуто до дисциплінарної, матеріальної відповідальності 555 винних службових і матеріально відповідальних осіб, 5 з них звільнено з займаних посад.

Протягом 2004 року Службою проведено ревізії та перевірки загалом на 1842 підприємствах, в установах і організаціях, у тому числі перевірено 1566 суб’єктів господарської діяльності, які отримували бюджетні кошти, з них 987 бюджетних установ і організацій. За фактами порушень, виявлених КРУ у Львівській області, притягнуто до адміністративної відповідальності 1379 осіб. Загальна сума накладених на винних осіб адміністративних штрафів – 232,3 тисячі гривень.

10 лютого за участю першого заступника Голови ГоловКРУ України І.Стефанюка відбулося розширене засідання колегії Контрольно-ревізійного управління у Львівській області під головуванням начальника управління Є.Романіва – повідомляє Контекст-медіа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *