ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник назвав своїх заступників

|

Новий голова Львівської обласної адміністрації Петро Олійник назвав сьогодні під час прес-конференції прізвища своїх заступників, водночас повідомивши, що їх число зменшилося із дев’яти до п’яти. Водночас, голова ЛОДА заявив, що усі ці особи поки що будуть виконувати обов’язки, оскільки уніфікована система управління надійде до регіонів за два тижні. Також він зазначив, що вже найближчим часом будуть визначені кандидатури голів райдержадміністрацій.

Отож, першим заступником став Мирослав Сеник, знаний із того, що при Василеві Куйбіді очолював Личаківську районну адміністрацію, а потім завідував департаментом житлового господарства у мерії. Звільнився сам, пішов у бізнес – створив фірму, яка займається вивозом сміття у Львові. Окрім нього в економічному блоці працюватиме Валерій П’ятак – який також працював при Василеві Куйбіді заступником міського голови Львова з питань економіки, а потім очолив головне управління економіки ЛОДА і звільнився зі своєї посади за кілька місяців до виборів Президента.

Натомість у соціально-гуманітарному блоці працюватимуть заступниками Тарас Батенко –був заступником Олійника в обласному штабі Віктора Ющенка, до того працював прес-секретарем голови ЛОДА Мирона Янківа та Ярослав Пітко, який очолював обласний осередок “Просвіти”. Натомість керувати апаратом обласної адміністрації буде перший заступник Олійника в штабі Володимир В’язівський.

Петро Олійник водночас заявив, що двох інших заступників уже сьогодні працевлаштують – Івана Стефанишина він призначить керівником управління сільського господарства, а Олег Демків залишиться керувати обласним фінуправлінням. Як пояснив Петро Олійник, він не має зауважень до роботи цих людей, а з іншого боку – незабаром розпочнеться посівна та буде переглдядатися бюджет, відтак професійна навички обох чиновників будуть запотребувані. Водночас, на посаду начальника управління промислової політики повернеться Ростислав Сорока, який мав би зайнятися інвентаризацією майна державних підприємсвт області, особливо тих, що перебувають у стадії банкрутства, як наприклад, „Сільмаш“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *