ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджет Львова прийняли за основу

|

Депутати Львівської міської ради щойно прийняли за основу проект бюджету Львова на 2005 рік. Обсяг дохідної частини загального фонду міського та районних бюджетів міста без міжбюджетних трансфертів складає 411,9 мільйона гривень, а видаткова частина – 509,4 мільйона гривень.

За словами начальника фінансового управління міськради Любові Максимович, у результаті досягнутого компромісу загальний фонд бюджету міста пропонується збільшити на 6 мільйонів 350 тисяч гривень.

Пані Максимович також озвучила зміни щодо збільшення видатків на такі галузі: на освіту – один мільйон гривень (500 тисяч на оздоровлення дітей, 500 тисяч на утримання установ освіти), на охорону здоров’я – один мільйон гривень ( 300 тисяч на поточний ремонт медобладнання і 700 тисяч на капітальні видатки), на культуру – 100 тисяч гривень.

Крім того, пропонується збільшити видатки ради на суму 100 тисяч гривень (для проведення міжнародних конференцій, круглих столів та ділових зустрічей). Всього видатки ради мають скласти 348 тисяч гривень.

Також збільшуються видатки на житлово-комунальне господарство в сумі 4 мільйони 150 тисяч грвень. Загалом з урахування змін на виконання депутатських повноважень пропонуються видакти 50 тисяч гривень на виборчий округ.

На впорядкувння дитячих майданчиків планується збільшення видатків на 100 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *