ОСТАННІ НОВИНИ

Білоруську громаду вітали з п’ятиріччям

|

Відділ у справах національностей та міграції ОДА та представники ряду національно-культурних товариств Львівщини під час урочистих зборів привітали Білоруську громаду з нагоди п’ятирічного ювілею – повідомляє прес-служба ЛОДА з посиланням на начальника відділу у справах національностей та міграції облдержадміністрації Юрія Греська.

Під час урочистостей староста громади Сергій Куліков повідомив, що за цей час зроблено багато добрих справ – створено вокально-хореографічні колективи, відкрито недільну школу, започатковано видання газети, проведено ряд цікавих творчих зустрічей та колективних поїздок, зокрема і в Білорусію та інше.

Ю. Гресько відзначив активну позицію керівника білоруської громади, а діяльність цього товариства назвав взірцевим. Обласна адміністрація постійно співпрацює з білоруською громадою, – підкреслив він. За підтримки ОДА виходить газета “Вістки з Білорусі”, у 2004 році на цю потребу виділено 10 тисяч гривень, близько 3 тисяч гривень виділено на обладнання білоруської недільної школи, такою ж сумою ОДА долучилась до купівлі сценічних костюмів для хору білоруського товариства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *