ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада готова судитися з Барнацьким

|

Багато депутатів обласної ради готові поставити свій підпис під скаргою до суду на висловлювання представника парламентського комітету боротьби з корупцією та організованою злочинністю Павла Барнацького, які, як вважають депутати, дискредитують обласну раду та паплюжать її гідність і честь, заявив під час прес-конференції голова фракції „Наша Україна“ в обласній раді Олег Канівець.

За його словами, приїзд Павла Барнацького та його численні інтерв’ю у львівських мас-медіа, є „виконанням замовлення з дискредитації обласної ради та її керівництва“. Цю ж думку підкреслив депутат Роман Гайдучок. За його словами, поява Барнацького у Львові та його діяльність тут – це „замволення з боку певної частини переможців“. Як стверджує депутат Гайдучок, поїздка до Львова не була узгоджена з керівництвом парламентського комітету з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Відтак обласна рада підготувала звернення до керівництва цього комітету та Партії захисників вітчизни, аби вони аоряснили своє ставлення до цієї поїздки пана Барнацького.

Минулого тижня Павло Барнацький виступив під час засідання прес-клубу ринкових реформ, де заявив, що обласна рада займається розкольницькою політикою, а деякі з депутатів є ставлениками Петра Димніського, якого П.Барнацький звинуватив у привласненні великих сум коштів з НПК „Галичина“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *