ОСТАННІ НОВИНИ

Головою ОДА мав би стати хтось, подібний до Сендака – Канівець

|

На думку фракції „Наша Україна“ у Львівській обласній раді, найбільше на голову обласної адміністрації пасувавла б людина, за якостями подібна до теперішнього голови обласної ради Михайла Сендака. Таку думку висловив сьогодні під час прес-конференції голова фракції Олег Канівець. Він пояснив, що зараз в Україні є три варіанти розвитку кадрового питання і фракція підтримує варіант серйозної зміни кадрів і приходу нових людей у виконавчу владу.

На думку Олега Канівця, такий варіант є доволі продуктивним, бо не дасть можливості затриматися у владі значній частині старої номенклатури, як це сталося у 1991 році і що призвело до появи Леоніда Кучми на посаді Президента. „Нам видається, що влада повинна змінитися на дві третини, бо у 2006 році треба перемогти остаточно, але для того, щоби вичистити ці авгієві стайні потрібна вольова людина і такою, на нашу думку, є саме Юлія Тимошенко“ – сказав Олег Канівець. Водночас, він зазначив, що при двох інших варіантах розвитку подій, коли уряд можуть очолити або Петро Порошенко, або Юрій Єхануров, до влади в області можуть прийти відповідно Петро Олійник або Василь Куйбіда. Щоправда, Олег Канівець не виключає, що можуть з’явитися нові претенденти на посаду голови ОДА, однак не захотів перелічувати, хто саме це може бути. Єдине, що він зазначив, що Степан Сенчук, помічений у контактах із штабом Ющенка, не має жодних шансів стати головою ОДА.

Водночас Олег Канівець підкреслив, що фракція „Наша Україна“ не висуватиме Михайла Сендака на посаду голови ОДА, бо він сам того не хоче. Хіба би зібралася критична маса усього депутатського корпусу обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *