ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УНП закликає звільнити місцеве самоврядування від корупціонерів

|

Провід Львівської обласної організації Української Народної Партії прийняв заяву, у якій звернувся до мешканців області, зокрема всіх активних учасників коаліції „Сила народу”, із закликом „самостійно, не чекаючи на формування нової виконавчої влади, розпочати процес очищення органів місцевого самоврядування від корупції”, повідомляє прес-служба Львівського обласного осередку УНП.

„В той час, коли мільйони громадян на Майдані Незалежності у Києві відстоювали свої права, селищний голова Брюхович Іван Сало напівтаємно зібрав сесію селищної ради, яка відхилила протест прокурора, щодо незаконного виділення 20 га заповідних лісів під приватну забудову. Одночасно сесія Пустомитівської районної ради під головувавнням Василя Надворного відхилила протест прокуратури, щодо незаконного виділення землі площею 60 га у Пасіках-Зубрицьких.

Провід ЛОО УНП закликає мешканців Брюхович розпочати процес розпуску Брюховицької селищної ради та усунення з посади селищного голови Івана Сала, а також мешканців Пустомитівського району – до розпуску Пустомитівської районної ради на чолі з Василем Надворним.

Провід УНП також вважає доцільною відставку міського голови Винник Сергія Уварова за факти незаконної приватизації та будівництва в парковій зоні Винник”, – сказано у заяві ЛОО УНП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *