ОСТАННІ НОВИНИ

Фракція „Наша Україна“ у міськраді привітала львів`ян з Президентом Ющенком

|

Фракція блоку Віктора Ющенка „Наша Україна” у Львівській міській раді привітала сьогодні громаду Львова з визнанням Віктора Ющенка законно обраним Президентом України. Подаємо текст звернення, зачитаний на сьогоднішньому пленарному засіданні міськради:

“Шановні Львів’яни!

Вітаємо Вас з обранням народного Президента України Віктора Ющенка. Україна пишається представниками Львівщини, які своєю послідовною та принциповою позицією відстояли право країни на розвиток і демократичність, верховенство закону, власне право обирати своє майбутнє.

Ми Ваші представники у Львівської міської ради хочемо висловити Вам вдячність за вашу активну громадянську позицію. Саме вона тепер як і попередні роки даватиме нам змогу і підстави працювати на розбудову країни розбудови і міста.

Однак, у цей же час не можна оминути і іншу проблему, з якою ми зіткнулись у міській раді. Мова йде про депутатів, які за своїм свідомим вибором опинились в таборі, що обслуговував колишній провладний режим. Особливо прикро за наших колег, які були обрані вами шановні виборці, як висуванці блоку Віктора Ющенка „Наша Україна”, згодом зрадивши ваш вибір перейшли у проесдеківську групу „Наш Львів” або її сателіт – у групу „Разом”.

Про це львів’яни повинні знати і пам’ятати. Очевидно, що сьогодні вдягнувши помаранчеві кольори ці люди захочуть претендувати на керівні посади чи роль народних обранців на наступних виборах. Це: Бербека Володимир, Білоус Василь, Губицький Володимир, Квід Дмитро, Іонов Андрій, Лобода Роман, Марчак Ігор, Пелещишин Ростислав, Романюк Анатолій, Рудницький Володимир, Саврук Олег, Чубінський Роман, Шумило Ігор.

Зі свого боку ми запевняємо вас – громаду міста Львова, що й надалі в своїй роботі керуватимемося інтересами міста і його громади“.

Прес-служба львівського обласного штабу Віктора Ющенка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *