ОСТАННІ НОВИНИ

“Моршинська” та “ІДС” завершили об’єднання

|

Закічнено процес об’єднання виробників чільних торгових марок на ринку мінеральних вод в Україні – “Миргородської” та “Моршинської”. Про це йдеться в інформаційному листі за підписами керівників компаній, розповсюдженого серед ЗМІ.

У листі зазначено, що Антимонополоний комітет України дав згоду на об’єднання двох виробників мінеральних вод – компанії „ІДС“, яка просуває на ринку торгову марку „Миргородська“ та кмопанії „Нова“ і Моршинського заводу мінеральних вод „Оскар“, які працюють під брендом „Моршинська“. Очікується, що процес об’єднання триватиме до трьох місяців. Тепер обидві компанії працюватимуть на ринку в рамках холдингу GG&MW/IDS.

Згідно із планами, упродовж найближчих трьох років об’єднана компанія планує зайняти не менше 30% українського ринку та вийти на ринки Росії і Грузії. Згідно із цими планами, до 2007 року оборот компанії має зрости із 75 млн доларів до 200 млн.

Також уже відбулися певні кадрові перестановки – керівник “ІДС” Віктор Зайченко стане керуючим директором GG&MW/IDS, а керівник ВАТ “Нова” та моршинського заводу мінеральних вод Микола Кміть – генеральним директором української частини цього холдингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *