ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові планують відкрити кладовище для тварин

|

Ветеринарний відділ Львівської міської ради цього планує активізувати роботу щодо реалізації проекту створення міського кладовища тварин. Про це „Контекст-медіа” повідомив начальник ветеринарного відділу Ігор Угрин.

Ігор Угрин повідомив, що до відділу звернулося декілька організацій, які висловили бажання взятися за створення кладовища для тварин і за його утримання. Проте він відмовився наразі назвати ці організації.

Проблема створення кладовища для тварин потребує перш за все вирішення питання виділення земельної ділянки. Така ділянка повинна бути в комунальній власності. З огляду на те, що кладовище для тварин скоріше за все буде розташовано за межами Львова, то ділянку під нього повинна виділити обласна рада. Наразі ж це питання не знаходить підтримки в її депутатів, ― зазначив Ігор Угрин.

Ігор Угрин висловив сподівання, що певну законодавчу базу під вирішення цього питання підведе новий закон про утримання тварин, який вже пройшов перше читання у ВРУ.

„Чекаємо на закон, який прийме ВРУ. Сподіваємося, що він внесе ясність у вирішення питання про створення кладовищ для тварин, та у багато інших питань. Адже ця справа є новою для України. Проте Львів завжди був попереду інших міст у вирішення багатьох міських проблем”, ― зазначив Ігор Угрин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *