ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина цьогоріч уклала близько 50 міжнародних угод про туристичну співпрацю

|

Протягом цього року Львівська облджержадміністрація підписала близько 50 двосторонніх міжнародних угод, у яких першим пунктом стоїть співпраця у галузі туризму. Зокрема, угоди підписано з областями Узбекистану, Словакії, Чехії, Польщі, Канади, Петербургу та Росії – повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Крім того, цьогоріч в область залучено 45 мільйонів доларів іноземних інвестицій і утворено майже 1080 спільних підприємств. За словами в.о. голови області Богдана Матолича, реалізація таких проектів привертає додаткову увагу іноземців до Львівщини, і дає можливість поширювати інформацію про туристичну привабливість нашого регіону.

До позитиву Богдан Матолич зарахував також вкладення коштів у розвиток туристичних об’єктів, серед яких Китайський палац Золочівського замку, Підгорецький замок, Палац Бандінеллі. Він також зазначив, що цього року в області щодо туризму була обрана правильна маркетингова тактика – активна участь у ярмарках, туристичних виставках, підготовка кадрів.

Серед основних завдань найближчого часу Богдан Матолич назвав відкриття у 2005 році ще трьох міжнародних переходів. Натомість керівники турфірм запропонували у наступному році розпочати підготовку до відзначення у 2006 році 750-річчя Львова: узгодити святкову програму, підготувати відповідні звернення та пропозиції до Уряду, вчасно запросити іноземних гостей.

За інформацією Богдана Матолича, цього року Львівщину відвідало понад 115 тисяч туристів, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *