ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не дорахувалися донецьких членів виборчих комісій, у Донецьку - львівських

|

На більшості виборчих дільниць у Львові немає повного складу членів комісій – відсутні представники від кандидата Віктора Януковича. Водночас, у Донецьку на багатьох дільницях відсутні представники від кандидата Віктора Ющенка. Про це повідомляють регіональні відділення Комітету виборців України у Львові і Донецьку.

Відповідно до інформації КВУ, усі виборчі дільниці Львова сьогодні відкрилися вчасно. За станом на 9.30 ніяких інцидентів на дільницях міста не зафіксовано. Однак, за словами прес-секретаря Львівської обласної організації КВУ Оксани Дащаківської, практично на усіх виборчих дільницях Львова „нема повного складу членів комісій – представників від кандидата Віктора Януковича. Тобто, на одній дільниці може бути всього один представник від Януковича, на іншому – три представники від цього кандидата, але повного складу представників від Януковича немає на жодні виборчій дільниці. Однак наявність кворуму дозволило всім дільницям міста відкритися вчасно“.

У той же час у Донецьку частина людей, що приїхали працювати членами комісій від Віктора Ющенка, не знайшли себе в списках членів комісій. Так, Володимир Головешко, що був присланий на виборчу дільницю № 28 43-го округу не знайшов себе в списках членів комісії. Подібна ситуація виниклаі з Карбовською Л. , яка мала була працювати членом комісії №2 43-го виборчого округу. З іншого боку, багато дільничних виборчих комісій просто не дорахувалися представників В. Ющенка. Так узагалі немає або не вистачає представників у дільничних виборчих комісіях №18, 68, 46, 74 (41-го округу). Причини цього можуть бути різними, але як стало відомо Донецькому відділенню КВУ, у цей момент сім автобусів із представниками В. Ющенка стоять біля ліцею МВС у 41-ім окрузі і просто не знають куди їм їхати. Координацію з обласним штабом вони втратили, тому звернулися по допомогу до КВУ, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *