ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК затвердила склад ТВК у Львівській облсті

|

Центральна виборча комісія уже затвердила склад територіальних виборчих комісій у Львівській області з повторного голосування на виборах Президента України 26-го грудня, – повідомив Інформаційний центр Комітету національного порятунку.

Головою комісії ТВО № 117 став Михайло Лохман, який проживає в м. Донецьк – від кандидата на пост Президента України В.Януковича. Секретарем комісії –Ярина Кожан, проживає в м. Львів – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка.

Голова комісії ТВО № 118 – Богдан Хапко, проживає в м. Львів – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка. Секретар комісії – Валентина Обедзінська, проживає в м. Донецьк – від кандидата на пост Президента України В.Януковича.

Голова комісії ТВО № 119 – Ольга Клюковська, проживає в м. Донецьк – від кандидата на пост Президента України В.Януковича. Секретар комісії – Ігор Сліпецький, проживає в м. Львів – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка.

Голова комісії ТВО № 120 – Любомира Габуда, проживає в м. Львів – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка. Секретар комісії – Ольга Хочкіна, проживає в м. Донецьк – від кандидата на пост Президента України В.Януковича.

Голова комісії ТВО № 121 – Володимир Заєць, проживає в м. Маріуполь Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича. Секретар комісії – Єва Федик-Павлюк, проживає в с. Вирів Кам`янка-Бузького р-ну – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка.

Голова комісії ТВО № 122– Любомир Жаровський, проживає в м. Городок – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка. Секретар комісії – Вікторія Алєнцевич, проживає в м. Маріуполь Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича.

Голова комісії ТВО № 123 – Ігор Бар, проживає в м. Добропілля Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича. Секретар комісії – Надія Турецька, проживає в м. Борислав – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка.

Голова комісії ТВО № 124 – Уляна Ганусяк, проживає в м. Новояворівськ Яворівського р-ну – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка. Секретар комісії – Валентина Лойченко, проживає в м. Краматорськ Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича.

Голова комісії ТВО № 125 – Сергій Охріменко, проживає в м. Дзержинськ Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича. Секретар комісії – Юрій Раб Васильович, проживає в м. Перемишляни – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка.

Голова комісії ТВО № 126 – Тетяна Бойцун, проживає в м. Сокаль – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка. Секретар комісії – Валерій Сівяков, проживає в м. Донецьк – від кандидата на пост Президента України В.Януковича.

Голова комісії ТВО № 127 – Людмила Піліпчатіна, проживає в м. Єнакієве Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича. Секретар комісії – Юрій Ігнатович, проживає в с. Торчиновичі Старосамбірського р-ну – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка.

Голова комісії ТВО № 128 – Богдан Бородавка, проживає в м. Стрий – від кандидата на пост Президента України В.Ющенка. Секретар комісії – Вадим Карпов, проживає в м. Артемівськ Донецької обл. – від кандидата на пост Президента України В.Януковича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *