ОСТАННІ НОВИНИ

“Молода Галичина“ вирішила жити без головного редактора

|

В редакції газети „Молода Галичина“ відбувається реорганізація, пов`язана зі зміною іміджу видання. „Створення газети, яка суттєво вирізнятиметься серед інших львівських видань, було задумано ще у вересні. Ці зміни свідомо не афішували і мали стати новорічним сюрпризом для читачів“, – повідомив Західну інформаційну корпорацію у телефонній розмові генеральний директор газети Олег Говда.

Розповідаючи про нову концепцію газети, Олег Говда підкреслив, що досі „Молода Галичина“ була однією з багатьох подібних одна на одну суспільно-політичною газет. „А рішення було закладено в самій назві „Молода Галичина“, себто, газета для молоді. Але молодь дуже різна. Тому відразу постало питання на кого орієнтуватися? На „поміркованих“, тих, що давно обрав свою мету і впевнено йде до неї, чи на тих, хто точно знає, що молоді літа минають надто швидко, і якщо не повеселитися, то іншого разу не буде? Тому було ухвалено рішення розділити газету на дві. У вівторок „Молода Галичина“ буде виходити умовно „серйозною“, а у четвер-п`ятницю – „розважальною“, – пояснив Олег Говда.

Він також повідомив, що таке рішення відразу потягнуло за собою низку кадрових перестановок. „Чи зможе одна людина повноцінно робити дві різнотипні газети. Навіть непересічний Юзьо Обсерватор, на якого робилася ставка, з цим завданням не впорався. Через це з нового року в „МГ“ ліквідовується посада головного редактора, якого заступлять два редактори відповідальні за напрями. Це „серйозний“ Євген Тарнавський і „баламут“ Богдан Волошин. Все інше залежить від таланту журналістів і дизайнерів. Сподіваюся, що наші читачі не будуть розчаровані новою „МГ“, – зазначив Олег Говда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *