ОСТАННІ НОВИНИ

Проти начальника податкової міліції у Миколаєві порушено кримінальну справу

|

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу відносно начальника міжрайонного відділення податкової міліції Миколаївської податкової інспекції. Він звинувачується в замаху на перешкоджання здійсненню виборчого права, у зловживанні владою та перевищенні службових повноважень. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області. Кримінальну справу порушено у ході розслідування раніше відкритої кримінальної справи за фактами замаху на перешкоджання здійсненню виборчого права службовими особами структурних підрозділів ДПА у Львівській області. На даний час розслідування у кримінальній справі триває.

Напередодні другого туру президентських виборів група працівників податкової міліції Миколаїва заявила, що їх безпосередній начальник пан Янишин у минулу суботу вимагав від них забезпечити по кілька відкріпних посвідчень та певне число спостерігачів від Партії регіонів. За невиконання цього розпорядження погрожували звільненням.

20 листопада Миколаївський районний суд Львівської області задовільнив скаргу довіреної особи кандидата в президенти Віктора Ющенка по 125 територіальному виборчому окрузі Романа Сколоздри, щодо неправомірних дій посадової та службової особи, начальника міжрайонного відділу податкової міліції Миколаївської міжрайонної державної податкової інспекції Янишина Володимира.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *