ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ “Концерн Галнафтогаз” отримав перший транш кредиту ЧБТР

|

Перший транш кредиту від Чорноморського банку торгівлі та розвитку в розмірі $8,8 млн доларів надійшов на рахунок ВАТ “Концерн Галнафтогаз” минулої п’ятниці, повідомляє прес-служба компанії.

Ця трансакція є наслідком кредитної угоди, підписаної 22 жовтня 2004 року між ЧБТР і ВАТ “Концерн Галнафтогаз” на суму 23 млн. доларів США терміном на 7 років. Рішення про надання “Концерну Галнафтогаз” кредиту було прийняте на засіданні Ради керуючих ЧБТР 5-8 червня 2004 року. Кредит надано під проект розвитку мережі АЗК “ОККО” в Україні,

За словами директора фінансового департаменту ВАТ “Концерн Галнафтогаз” Назара Купибіди залишок кредиту в розмірі $14 200 000.00 компанія планує вибрати протягом І-го кварталу 2005 року.

“Для нас особливо приємним є те, – зазначає Назар Купибіда, – що міжнародний банк надав кредитні кошти саме в цей час, незважаючи на непросту політичну ситуацію в Україні, висловивши тим самим глибоку довіру до нашої компанії зокрема, та до всієї економіки України загалом”.

Усі одержані кредитні кошти спрямовуються повністю на фінансування будівництва та придбання нових АЗС, реконструкцію старих АЗС і приведення їх до стандарту “ОККО”.

10 грудня розпочався перший етап підписки на акції ВАТ “Концерн Галнафтогаз” четвертого випуску. 16 листопада 2004 року Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала інформацію про четвертий випуск акцій ВАТ “Концерн Галнафтогаз” на суму 30 млн грн.

16 грудня в Трускавці, на вул. Дрогобицькій, 35а відкрився 92-й автозаправний комплекс “ОККО”.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз”. Рейтинг D&B 4А-2. Належить до найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 92 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить 164 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернігівській областях, а також у Києві. Станом на 31 грудня 2003 р. підтверджені аудитом (Ernst & Young) консолідовані активи компанії становлять 336,1 млн. грн., чистий прибуток за 2003 рік – 11,1 млн. грн. Статутний капітал Концерну – 130 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *