ОСТАННІ НОВИНИ

Представниками Януковича у виборчих комісіях на Львівщині стануть мешканці східних регіонів України

|

Всі представники Януковича у дванадцяти ТВК на Львівщині ― з Донеччини. Цю інформацію підтвердив керівник прес-служби Львівського обласного виборчого штабу Януковича Юрій Кріль. „Це зроблено тому, що ми переконались, що наших людей на Львівщині переслідують, а також для того, щоб бути повністю об’єктивними. Тому було прийнято рішення попросити допомоги по формуванню ТВК представниками зі східних областей України. Це ― кваліфіковані люди, які неодноразово працювали на виборах в якості членів ТВК. Це нам дозволить позбутися фальсифікацій на рівні ТВК”, ― пояснив Юрій Кріль.

Сьогодні останній день, коли кандидати в президенти повинні подати списки своїх представників у ТВК. У кожній ТВК буде від 6 до 8 представників від одного кандидата в залежності від розміру виборчого округу.

Штаб Януковича також планує близько 2/3 членів ДВК на Львівщині сформувати за рахунок представників зі східних та південних областей України – повідомив Юрій Кріль. „Мінімум по 2 чоловіка на дільницю зі східних і південних областей плануємо запросити”. ― сказав він.

Юрій Кріль наголосив, що таке рішення прийнято для того, щоб „унеможливити фальсифікацію на виборах, а по-друге, щоб зберегти місцевих прихильників Януковича від образ і морального терору”. Він також зазначив, що зазначив, що штаб планує укомплектувати менші дільниці місцевими представниками, в дільниці, які включають понад 500 виборців ― представниками зі східних і південних областей України, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *